Leslocatie Honig Complex

Vanaf 2019 verzorg ik mijn lessen vanaf locatie Oefenruimte.nu (http://oefenruimte.nu) op het gezellige Honig Complex! Naast de groepslessen en individuele lessen geef ik ook diverse workshops. Op de hoogte te blijven ? Meld  je dan aan voor de nieuwsbrief.

De lessen zijn erop gericht de vermogens en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn bij het kunnen spelen van de muziek die hij of zij zelf graag hoort of speelt, zonder het moeten leren van noten of moeilijke technische begrippen.

Meedoen-regeling

Als u een toekenning voor de Meedoen-regeling heeft, kunt u zich aanmelden voor de groepslessen gitaar. Zorg wel dat u in het bezit bent van een gitaar!

Klik op onderstaande button en vul de activatiecode in of maak een afspraak en kom met de Meedoen-regeling QR-code langs. 

Geef iemand een gitaarles cadeau!

Ben jij op zoek naar een leuk kado om te geven?

Stuur een mailtje en geef aan hoeveel lessen je wilt afnemen. Een les is € 25,00 incl. BTW. Je ontvangt een zelf-printbare bon als bewijs of om kado te doen.

De ontvanger kan vervolgens geheel zelf een afspraak maken. Mocht er onverhoopt geen afspraak tot stand kunnen komen, vindt er restitutie van het betaalde bedrag plaats.

Voor meer informatie neem contact op onder vermelding van “kado”